مهم ترین ویژگی های یک موتور برق

برای خرید بهترین موتور برق لازم است بدانیم دستگاه انتخابی آیا برطرف کننده نیازهای ما می باشد یا خیر؟ بسیاری از سازمان ها و مکان هایی که به صورت دائم به موتور برق نیاز دارند به این نکته بسیار توجه می نمایند.در تمامی فرآیندهای صنعتی لازم است هر دستگاه مجهز به یک موتور برق اختصاصی خود باشد. چراکه این دستگاه تامین کننده برق اضطراری در کارگاه ها می باشد و وجود ان در هر مکان فاقد برق بسیار ضروری و حائز اهمین می باشد.این دستگاه با نام های دیگری همچون  ژنراتور یا ژنراتور برق نیز سناخته شده می باشد.

انواع موتور برق

موتور برق ها بر اساس منبع تغذیه و توان به دسته بندی های متفاوتی تقسیم شده اند.در این قسمت شما را با انواع موتور برق از نظر توان و منبع تغذیه آشنا می سازیم. موتور برق ها بر اساس نوع منبع تغذیه به دو دسته تقسیم می شوند:

  • موتور برق بنزینی و دیزلی
  • موتور برق سه فاز و تک فاز

انواع موتور برق بر اساس قدرت و خروجی آنها

قبل از انتخاب موتور برق باید به نکته توجه شود که چه نوع دستگاه مناسب نوع نیاز شما است. موتور برق ها در یک بازه توانی دارای مدل مختلفی بوده اند و دارای کلاس های متفاوتی نیز هستند.هر موتور برق دارای یک توان خروجی و توان کار منحصر به فرد می باشد. دارد. توان کاری در واقع میزان توان مورد نیاز جهت استفاده در مدت زمان طولانی و مداوم بوده و توان خروجی یا حداکثر توان دستگاه نیز،میزان توان لازم برای استفاده مقطعی و کوتاه مدت می باشد. در این قسمت تعدادی دستگاه موتور برق با توان و قدرت های متفاوت جهت آشنایی شما اارئه شده است.

موتور برق  2000 وات

این نوع ژنراتورها ارزان قیمت بوده و همچنین از اندازه و حجم کوچکی نیز برخوردار هستند.منبع تامین انرژی مورد نیاز این دستگاه ها از بنزین بوده و به علت توان و قدرت کم مناسب استفاده در کمپینگ و گردش تفریحی و مصارف خانگی می باشد.

ژنراتور ۲۰۰۰ واتی

 

موتور برق 5000 وات

این نوع ژنراتورها قادر به توانایی تامین برق چندین ابزار برقی در سایت کارگاهی را دارند.

 

ژنراتور ۵۰۰۰ واتی

 

 

 

موتور برق 7000 وات

این دستگاه دارای چرخ جهت سهولت در حمل بوده و دارای وزن 90 کیلو گرم می باشد.این ژنراتورها قدرتی برابر با 7000 وات داشته که مناسب استفاده در سایت های کارگاهی فاقد برق جهت تامین برق چراغ ها و پنکه ها وچندین ابزار برقی می باشد.

ژنراتور۷۰۰۰ واتی

موتور برق 10000 وات

این ژنراتور قدرتمندترین دستگاه تامین کننده برق بوده و با طراحی که دارد باید به طور مستقیم به فیوز ورودی سیم کشی شود. این موتور برق دارای وزت بالایی بوده و جهت حمل آن از چرخ استفاده می شود.دستگاه هایی با این میزان توان و قدرت قابلیت تامین کننده برق یک کارگاه ساختمانی بزرگ و یا حتی یک منزل مسی را دارند.

ژنراتور ۱۰۰۰۰ واتی

نحوه انتخاب موتور برق برای کارگاه

در این قسمت شما را راهنمایی خواهیم کرد که با فرض داشتن یک کارگاه کوچک نجاری با 3 عدد دستگاه، چه موتور برقی مناسب کار شما می باشد. 

دستگاه 1: 1500 وات- توان شروع به کار 3000 وات
دستگاه 2: 1500 وات- توان شروع به کار 3500 وات
دستگاه 3: 1500 وات-توان شروع به کار 3200 وات

فرمول: توان مصرفی همه ابزارها + بیشترین توان اضافی برای شروع به کار ( توان پرقدرت ترین ابزار)

3 دستگاه با توان 1500 وات، به 4500 وات قدرت برای شروع کار نیاز دارند.دستگاه شماره دو برای شروع به کار به 2000 وات توان بیشتر نیاز دارد که این مقدار بیشترین میزان نسبت به سایر دستگاه ها است.در نتیجه با اضافه کردن این ما به تفاوت به مجموع توان مصرفی در کار مداوم (2000+4500)،به 6500 وات قدرت نیاز داریم. پس بنابراین یک ژنراتور 7000 واتی مناسب این کارگاه می باشد.به این نکته توجه کنید که این مقدار توان برای استفاده چندین دستگاه به صورت همزمان است.در غیر این صورت یک ژنراتور  با توان 4000 وات کافی می باشد.نکته دوم این است که اگر در آبنده نیاز به اضافه نمودن ابزارهای دیگری بودیم پیشنهاد می شود از ابزارآلات شارژی استفاده شود.

خرید بهترین ابزارآلات دستی از دکتر ابزار

دکتر ابزار و بهترین های برند جنیوس

نکات طلایی در انتخاب یک موتور برق

برق ,توان ,موتور ,دستگاه ,وات ,یک ,موتور برق ,می باشد ,بوده و ,شروع به ,به کار ,دستگاه تامین کننده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جوادذبیحی راد : مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب بازی های انلاین نمونه سوالات استخدامی بانک سینا اطلاع رسانی موفقیت را تجربه نکنید مشاهده کنید دستبندهای دخترانه و زنانه دین رسانه ای مسابقه برنامه نویسی ACM-MCPC درمان بواسیر وقتی ماهی سیاه کوچکی برایت مینویسد...